Intake Formulier
voor Noodopvang

Als Protestantse Diaconie Utrecht zijn wij samen met de andere Utrechtse kerken het aanbod aan slaapplaatsen voor vluchtelingen uit Oekraïne bij gastgezinnen in Utrecht inzichtelijk aan het maken. Door het intake formulier hieronder volledig in te vullen en je aan te melden zijn wij op de hoogte van je aanbod. We kunnen de oorlog in Oekraïne niet oplossen, maar we kunnen wel het verschil maken voor de mensen die op ons pad komen. Alvast hartelijk dank voor je aanmelding!

Voordat je je aanmeldt, bekijk eerst de website met uitleg , lees tips en veelgestelde vragen.

Als je je aanmeldt, neemt een matchmaker contact met je op om de aanmelding verder door te spreken. Ook wordt uitgelegd voor welke gezinsleden een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient te worden aangevraagd (dit kan gratis en online met je DigiD).Als u buiten Utrecht woont, vul dan uw woonplaats in. Dan kunnen wij uw gegevens delen met matchmakers in uw eigen gemeente.
Hoe oud bent u en uw eventuele partner? Hoe oud zijn uw kinderen?
Kunt u bijvoorbeeld 's ochtends en/of 's middags rijden? Heeft u een fiets ter beschikking?
De Protestantse Diaconie Utrecht maakt het mogelijk dat vluchtelingen uit Oekraïne tijdelijk bij gastgezinnen logeren. Om een goede match tussen vluchtelingen en gastgezinnen tot stand te brengen verzamelen we persoonlijke informatie van gastgezinnen. Hierdoor kunnen we bij het matchen van gasten en gastgezinnen (deelnemers) rekening houden met persoonlijke achtergronden en voorkeuren. Ook zullen wij deze informatie delen met matchmakers van de gemeente Utrecht (of uw eigen woongemeente). Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens lees onze privacy policy.
Dit formulier wordt beveiligd door Google reCAPTCHA.